Referenties

Jobbeke heeft met haar lef en vrolijke noot meer dan 6 jaren als senior  teamcoach en opleider onze leergangen en incompany opdrachten verzorgd. Ze heeft een eigen stijl ontwikkeld en ik ben er trots op dat ze kiest voor het opstarten van een eigen bedrijf. Van een job naar Jobbeke! Gelukkig blijven we samenwerken.

Ans Tros, creatief directeur en oprichter SchoolvoorCoaching

Jobbeke is een zeer ervaren en deskundige trainer/coach. We hebben haar meerdere malen ingezet voor teamcoaching en nu – inmiddels werkt Jobbeke voor zichzelf – ook als individuele coach. Jobbeke weet snel de kern te raken, zorgt voor beweging bij de gecoachte(n) en houdt de – ondanks de spannende momenten tijdens de sessies – altijd de verbinding. Jobbeke is een krachtige vrouw die haar vak verstaat. Bij vastgelopen teams, professionals, leidinggevenden en/of bestuurders die willen leren zich te ontwikkelen en daarvoor deskundige ondersteuning bij nodig hebben, kan ik Jobbeke van harte aanbevelen!

Bram Schinkelshoek, algemeen directeur Kessler Stichting (oud deelnemer Leergang Coaching voor Professionals)

Wat Jobbeke ‘Jobbeke’ maakt: heel scherp in het observeren, mild in het confronteren, veel ruimte om het zelf verder te mogen ontdekken terwijl ze met je meewandelt. Echt, eerlijk, raak en met humor.  Een ervaren vakvrouw. Jobbeke heeft mij precies het juiste duwtje gegeven tijdens een belangrijke stap in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Sandra Tiedink, eigenaar www.Daadwerkelijk.nl (oud deelnemer Leergang Coaching voor Professionals)

Ik heb Jobbeke leren kennen als een vakvrouw, een professional, die op een persoonlijke, liefdevolle en tevens directe en confronterende wijze de vinger op de zere plek legt. Jobbeke heeft me op deze wijze bewust gemaakt van de manier waarop mijn schaduwzijde doorwerkt in mijn persoonlijke leven en in mijn werk als coach. Dit leidde tot innerlijke acceptatie en vervolgens integratie waardoor ik mezelf heb leren accepteren zoals ik ben. Deze les van Jobbeke geeft mij nog iedere dag kracht en plezier in alle dingen die ik doe, ook als het even niet lukt.

Erik Kraak, senior projectmanager, ING.

 

 

 

contact_jobbeke_leiderschapinfo@jobbeke.nl
contact_jobbeke_leiderschap06-13025540